Rychlovka se zelím

27. dubna 2014 v 8:37

Rychlovka se zelím


Na 4 porce potřebujete: 5 větších brambor, 300 g bílého kysaného zelí, 3 pikantní klobásy, 200 ml smetany, sůl a pepř

S pikantní klobásou vám zachutnají; Marie BartošováFoto: Marie BartošováS pikantní klobásou vám zachutnají

































Postup: Brambory oloupejte, podélně rozpulte a nakrájejte na tenká půlkolečka. Jimi vystelte dna čtyř menších zapékacích misek (dle očekávaného hladu strávníka). Přes ně rozprostřete plátky klobásy a pokryjte je zelím, ze kterého jste vymačkali šťávu a překrájeli jste ho. Nezapomeňte posolit, opepřit, zalít smetanou a je to. Pekáček nechte v troubě asi 25 minut při 180 stupních a může se podávat!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama